30 дек. 2021 г., 07:35

Така ще да е 

  Поэзия » Любовная
542 2 5

Имат хубаво семейство,

спазват стриктни правила,

възпитават и отглеждат

"както трябва" две деца.

 

Вечер заедно се хранят,

интернетът е табу.

Всяка сутрин рано стават

да разходят кучето.

 

Със приятели се срещат,

и с роднините празнуват.

Гости у дома посрещат

и обичат да пътуват.

 

Всеки има малък бизнес

свое жилище изплащат,

даже ходят и на фитнес,

здравето е много важно

 

Слушам как ми ги реди,

вярва си така небрежно, 

докато до мен лежи

гол и ме целува нежно.

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??