19 февр. 2012 г., 15:07

Така Ще Ме Имаш... 

  Поэзия » Любовная
584 0 1

Разкъсах с очи сърцето ти крехко,
с думи разлях в душата ти грях,
докоснах със устни мислите тежки,
до болка ме искаш, сега го разбрах.

 

Покорих ти деня, прогоних съня ти,
завладях те нахално, ти дори не разбра,
сега си зависим от моята алчност,
и искаш да искам, и даваш без жал.

 

Извадих най-подлото, скрито в тебе,
такъв те желя, безумен и див,
така ми харесваш, като хищник преследвай
своята жертва - изпий всеки миг.

 

Без страх ще ме любиш, без срам ще съм твоя,
по устните моето име без глас ще чета,
така ме желаеш, така ще ме имаш,
нека разбудим хищно нощта.




© Ирина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??