13 июл. 2018 г., 03:45

Такава любов 

  Поэзия
226 0 3

Моля те, Господи, дай ми такава любов: 

той – ръката, аз очите да бъда.

Щом се мята от болка ръката,

очите да плачат.

А ръката грижовно сълзѝте им 

нежно да трие.

 

Ще съм истинска, Господи, 

ще съм вярна и чиста докрай,

само нека любов като тази, 

споходи ме в няколко мига.

И ще легна в пръстта

без да търся мечтания Рай,

само тази любов ще ми свети

и тя ще ми стига.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??