20 окт. 2011 г., 07:26

Такива дни 

  Поэзия
494 0 0

В такива дни,

полудъждовни,

в такива чудни

сиви дни

и драките са

баш чаровници,

вятърът им го шепти.

В такива дни,

спокойно смазани,

в таквиз безлудни

октомврийски дни...

сънищата преди обед 

вече са забравени...

И само вътре

жегата гори.

В такива дни,

обезличени някак си,

в такива омърлушени,

незапомнени дни,

всеки човек сам ниже

съдбата си.

А Смъртта така близо

чака ни, бди...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??