6 янв. 2007 г., 20:52

Такъв е животът 

  Поэзия
709 0 1
Цветето расте зелено и красиво,
но все нещо го убива,
или светлина не му достига
и тъмината при себе си го прибира!

Човекът се ражда,расте,
гради живота си,ражда деца
и накрая пътя му свършва,
убива го малко,по малко староста!

Такъв е животът-
безмислен,нелеп,
няма логика в него,
всеки се ражда,но не всеки става Човек!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Животът винаги има смисъл!!! Важното е да го открием!!!
    Хубав стих!!! Поздрави, Петя!!!

    п.с. Поправи "ЧОвек"
Предложения
: ??:??