16 июн. 2011 г., 18:53

Такъв, какъвто си 

  Поэзия » Любовная
1096 0 0

Любов прекрасна си ти за мен
и тя нараства ден след ден.
Любими мой, красив, добър,
аз обичам те такъв;
такъв, какъвто си сега
и винаги ще е така.

Ти си моята съдба
и аз съм убедена в това.
Единствено мечтая
да съм в прегръдките ти до края.
Защото, разбери, аз обичам те 
и помни - такъв, какъвто си.

© Татяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??