27 мая 2010 г., 07:50

Талисман 

  Поэзия » Любовная
497 0 2

                                                        Талисман


1 Талисманът си ми ти
    и в мен си точно ти.
    Украсих с теб сърцето си
    и знаеш ли - много хубаво стои!

 2 Талисманче голямо и красиво
    стои до сърцето ми тъй мило
    и зад него плахо се е скрило.

 3 Ще го пазя
    с цялата си сила,
    да не разбере никой
    - къде съм го скрила!

 4 Може да иска
    да ми го открадне,
    но първо сърцето ми
    трябва да нападне!

 5 То си ми е твърде скъпо,
    пред него златото е много малко
    и за нищо на света
    - няма да го заменя!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??