Талисман
1 Талисманът си ми ти
и в мен си точно ти.
Украсих с теб сърцето си
и знаеш ли - много хубаво стои!
2 Талисманче голямо и красиво
стои до сърцето ми тъй мило
и зад него плахо се е скрило.
3 Ще го пазя
с цялата си сила,
да не разбере никой
- къде съм го скрила!
4 Може да иска
да ми го открадне,
но първо сърцето ми
трябва да нападне!
5 То си ми е твърде скъпо,
пред него златото е много малко
и за нищо на света
- няма да го заменя!
© Вики Todos los derechos reservados