26 авг. 2010 г., 22:02

Там 

  Поэзия » Другая
356 0 0

Там, дето щъркели се реят

над пищните лозя

и ветрец милва слънчогледа -

там блика радостта.

 

Точно там - под небосклона,

сред златните поля -

там затихвам онемяла, 

там спира ми дъхът.

 

Хоризонтът необятен,

навред простиращ се, където,

човек усеща се свободен -

там, на Тракия в сърцето.

 

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??