28 июл. 2017 г., 08:28

Там да остана 

  Поэзия » Любовная
298 1 4

Опитвам се.
Да се свия.
Като изтрита сълза.
Да стана невидима.
И да се събера.
В онези минутки
на изтичащо време
между твоите длани.
И там да остана.
Там да остана.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??