Аз съм с утрото, с изгрева ясен,
с дъх на люляк, косена трева,
сутрин следвам стъпките ти по росата,
вечер тръгвам с теб по лунна пътека.
През деня летя с облаците бели,
след дъжда изкачвам слънчева дъга,
аз съм с порива на вятъра
и с ласките на морската вълна.
Моят дом е там, където
синьо е небето,
слънцето трепти в морето,
грее златен клас, налива жито
и цъфтят безброй цветя.
Аз съм тук, а мислите ми са
там, където ми е сърцето.
© Сашо Маринов Все права защищены
-------------
Благодаря за вниманието и на теб Нели (nellnokia)!
Те не знаеш моите чувства.
Аз не надниквам просто така или с тъга.
Съгласен съм с теб за едно, че домът и сърцето трябва да са заедно.
Домът може да се премести от едно място на друго, но това е последващо решение на двама.
---------------------------
Поздрави и усмихнат ден пожелавам на всички!