18 апр. 2013 г., 11:46

Там, където... 

  Поэзия » Любовная
434 0 0

Там, където падат лъчи,

във всяка цепнатина и всеки ъгъл,

там, където са личали истини

и също там, където съм лъгал...

 

Там, където раната остава,

там, където нежност я вали,

там, където да обичам не преставам -

там си, там си

Ти...! 

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??