22 мая 2021 г., 23:03

Там, където... 

  Поэзия
507 0 0

 

       Там, където…

 

Там, където птиците летят

и се гонят ветровете,

там, където облаци не спят

и се сливат цветовете,

 

броди тъжна моята душа

от света така далече,

плаче в нея бисерна сълза,

в дъжд превърнала се вече.

 

Бури, гръмотивици кънтят,

тъмносиньо е небето,

слънцето прокрадва се едва

и докосва с лъч сърцето.

 

Там, където птиците летят

и се гонят ветровете,

там, където облаци не спят

и се сливат цветовете.

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??