15 мая 2011 г., 22:35

Там, на юг 

  Поэзия » Любовная
918 0 0

Под липите - там, на юг -
срещнах теб, не някой друг.
Закачливо заговори
и отвори ти простори
в моята романтична душа.
Даде ход на една красива мечта
да се гледаме щастливо
и целувките звънливо да
огласят пак нощта.
 Под липите - там, на юг -
срещнах теб, не някой друг.
С думи две плени ме ти,
с ласки мъжки до зори
сърцето мое покори.
 Там, на юг, под щастливите липи,
ме отвлече с любовта си ти.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??