7 янв. 2014 г., 23:32

Танц 

  Поэзия » Любовная
669 0 0

Вълни и бриз... ухание на устни нежни,

трепет искащ просто шанс,

сияние преплетено с надежда

желание за романс...

 

Тела, преплетени в изгаряща прегръдка,

дихание по-силно от вълни във океан,

стенание по-мощно от вихрушка,

а просто е любовен танц... 

© Екатерина Камбурова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??