Като магнит душата ми привлича
Като мръсница тя не се съблича
Танцува танца свой на любовта
Без поза и костюм в самота
Танцува с вятъра танцува
Като дете не спира да лудува
Танцува ден и нощ
Изпълнена със сила с мощ
Прожектори - очите вперени
Музиката - думи непремерени
А танцът е безкраен...
© Любомир Деничин Все права защищены