Dec 19, 2009, 12:20 AM

Танц 

  Poetry
451 0 5

Като магнит душата ми привлича

Като мръсница тя не се съблича

Танцува танца свой на любовта

Без поза и костюм в самота

Танцува с вятъра танцува

Като дете не спира да лудува

Танцува ден и нощ

Изпълнена със сила с мощ

Прожектори - очите вперени

Музиката - думи непремерени

А танцът е безкраен...

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??