12 дек. 2019 г., 08:59

Танц и страст 

  Поэзия
827 5 5

Дари ме с този танц и онемях,

от кожата ти, с допир – кадифе.

От погледа, във плен на който бях –

очите с цвят на истинско кафе.

 

Ръката ти във моята се впи

и че́лото докосна мойто рамо.

Покриваш ме с жадувани следи –

безумие и страст са в амалгама.

 

Косите ти ме галиха със смях

и сетне ме гравираха със нежност.

Какво ли значи думичката грях,

когато сме изгубили и тленност?!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??