4 авг. 2009 г., 17:16

Танцувам 

  Поэзия » Любовная
715 0 0

Танцувам с спомени от паяжина нежна,

танцувам сред вълни от музика безбрежна.

Танцувам, без стъпките да зная.

Танцувам и за теб мечтая.

 

Танцувам сред цветя, изсъхнали отдавна,

танцувам в такт с мелодията бавна.

Ръка подавам, за да потанцуваш с мен,

пръсти сплитам в твойте,

танцувай, докато нощта не стане ден!

 

Движи се, за да усетя твоя вкус,

движи се, изтанцувай този блус.

Танцувам с боси пръсти по тънкия лед,

танцувам, не измръзвам - та нали съм с теб.

 

Танцувам тук сама, сама,

насън държейки твоята ръка.

Танц със звук от евтина коприна,

танц на мъртва балерина.

© Росица Саси Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??