Танцувам сама
под светлината на улични лампи,
а високо над мене свети луната.
Дали ще се справя ?
Мога ли всичко?
Дали ще преборя тъгата?
И по мост от въздишки да мина,
аз пак към теб ще летя.
Наричай ме своя любима
и вечно за теб ще горя.
И все тъй си свети луната,
а аз си танцувам наум
и питам се тази измама
дали е поредният сън.
© Йоана Йосифова Все права защищены