8 сент. 2020 г., 06:46

Танцуваме сред вихрите от страст 

  Поэзия » Любовная
408 0 6
 

Аз отново отлитам към небето любовно, 
там, където е всичко с ароматът на теб. 
Обичта ме изпълва тъй огромна, огромна, 
и на никой не давам за сърцето отчет!

Ти ме чакаш във полет и се виеме двама
в танц на вихри от страст, и копнежни мечтания. 
По-щастливи от нас в този свят знаем, няма, 
и се сбъдват, се сбъдват желания! 

23.05.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??