30 авг. 2017 г., 08:47

Танцът на птиците 

  Поэзия » Другая
301 1 6

                Лястовици, чайки и море.

                Бряг познат, въздишка и небе.

                Неспирен танц, въздух и криле.

                Тъжен писък, крясък и сърце.

 

                Събрани всички в две ръце.

                Протегнати към теб, небе!

                Прошепнати във думи две.

                Обичам те докрай, море!

 

                На глас мълчани до зори.

                Мечтани дълго в зимни дни.

                Родени всички в две очи.

                Пред мен света сега лети.

 

                Поморие

                17.07.2017

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??