Лястовици, чайки и море.
Бряг познат, въздишка и небе.
Неспирен танц, въздух и криле.
Тъжен писък, крясък и сърце.
Събрани всички в две ръце.
Протегнати към теб, небе!
Прошепнати във думи две.
Обичам те докрай, море!
На глас мълчани до зори.
Мечтани дълго в зимни дни.
Родени всички в две очи.
Пред мен света сега лети.
Поморие
17.07.2017
© Хари Спасов All rights reserved.