5 мар. 2022 г., 13:11

Танго 

  Поэзия » Любовная
771 2 12

Една прегръдка ...

и две чувствени души

танцуват страстно

с пулса на тангото,

а времето отмерва

всеки техен вик

във който неизбежно

се докосват.

И няма граници ...

Прегръдката им е любов.

Усещане за сливане,

след дръзко вдъхновение.

Една прегръдка

с шепот за живот.

И огнено усещане

за близост. .

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??