1 янв. 2019 г., 16:21

Танго 

  Поэзия » Любовная
400 0 0

 

Танцувай с мен. Прилепи ме, завърти ме.
Удави ме с аромат на любов.
Разтопи ме в тази жежка омая,
на едно страстно и нежно танго.
Разкажи ми с ръце и трепет на тяло
че денят се топи, а нощта ще расте.
Нека свири южнякът по нашите вени
Нека пее в кръвта ни вулкан от мечти
Това танго не ще да забравим 
ще полепне по нас като нежен покров.
Ах, не ме пускай. Танцувай! До забрава -
това страстно танго на любов и живот!

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??