1 июл. 2023 г., 07:33

Танго… 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
152 0 2


Като полет на птица

свободна е мисълта ми.

Тя се рее из небесата

и далеч отвъде стига.

 

Като звезден небосвод

е любовта за цял живот.

Сърцето ми сякаш спира,

за да затупти отново живо.

 

Като полет на птица-

душата ми едно с твоята.

В онази топла нощ,

опияних се в диханието ти.

 

Усмивката ми замълча,

слушайки гласа на морето.

Вятърът играе с косите ми,

нощта пази вятърът в тях.

 

Стигна ми само една нощ

в теб да се влюбя безумно.

С теб да танцувам ден и нощ

крилатия танц на любовта.

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??