26 июн. 2009 г., 13:53

Таня на море 

  Поэзия » Для детей
1450 0 16

на Таня и Еви:)

 

Таня на море е -

тича, скача,

с шарен пояс

по вълните плува...

И така от сутринта до здрача.

Само нощем Еви тя сънува.

 

Колко я обича Таня само!

Де да може да го побере

в шепите си - толкова голямо -

ще й прати цялото море!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??