1 дек. 2011 г., 06:07

Татко 

  Поэзия
26023 0 2

Вглеждам се в очите ти и виждам себе си -

горда, силна и непобедима.

Това ми даде ти в годините,

научи ме да бъда непоколебима.

Благодаря ти за тези дарове безценни,

без тебе нямаше да бъда аз.

Нямаше живот да има,

радвам се, че ти си тук със нас.

Трудностите ти пожелавам да прескочиш,

премеждията с лекота да ги подминеш

и аз ще бъда там, без да пускам твоята ръка,

ще внасям радост в деня, изпълнен със тъга.

Ще те подкрепям, както ти подкрепя мен,

ще те обичам до сетния си ден.

Ще гледам с благодарност в очите ти дълбоки,

ще се опитам да премахна болките жестоки.

Ще се боря, за да бъдеш ти добре,

макар и да не мога да върна годините, които животът ти отне.

Дори и да не съм в този скъп момент до теб,

изпращам ти целувка,

придружена с най-силната прегръдка.

 

 

 

Обичам те,тате! Честит рожден ден!!!

 

© Елеонора Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздрав и от мен за красивия стих!!!
  • "Това ми даде ти в годините,

    научи ме да бъда непоколебима.

    Благодаря ти за тези дарове безценни,

    без тебе нямаше да бъда аз."

    Толкова искрено и прочувствено!Баща ти само може да се гордее с дъщеря като теб!Силна е връзката между баща и дъщеря!Поздравявам те !

Предложения
: ??:??