15 апр. 2010 г., 07:20

Тая твойта песен 

  Поэзия » Гражданская
699 1 4

Изпей ми тази твойта песен,

която казва, че ще има лято

и лъчите във косите ще се губят,

а морето ще е чисто и ще дава радост.


Пей за тази, твоята любима,

която знае да ти бъде вярна

и когато се кълне пред бога,

сърцето си да може да разтваря.


Запей ми тая твойта песен,

където всичките били сме братя.

Верни на приятелската клетва,

чужди на подкупната измяна.



Запей ми днес, приятелю, запей ми,

запей за нашата родина,

която си обичала народа -

затова го пратила в чужбина!

© Венета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??