30 дек. 2016 г., 07:41

Тази луда любов 

  Поэзия » Любовная
337 0 2

Тази луда любов

 

Как я чакаме само и искаме!

Прекосяваме урви и степи.

Да се сбъдне, пестниците стискаме.

И по тръни вървим, като слепи.

 

И когато веднъж я достигнем

и от нея, със шепите вземаме,

трябва с нея напълно да свикнем,

като я дооценяме!

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??