16 сент. 2020 г., 13:56  

Тази нощ аз те сънувах 

  Поэзия » Любовная
334 0 0

Тази нощ аз те сънувах -

усмихваше се милно, чудно.

Толкова по теб тъгувах,

толкова без теб бе ми трудно.

 

Теб видях, мой идеал,

сякаш докосвах нощните звезди,

но за мен не ти е жал,

сърцето ти се сякаш заледи.

 

От миналото имам рана,

а жадувам за лъчи,

че вместо да чуя:"Ще остана.",

душата ти неспирно мълчи.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??