Тази нощ е Нощта на мечтите!
Пожелай си красива мечта -
светла звездица в косите да свети
или в очите - щастлива сълза.
Тази нощ можеш всичко да имаш -
нежен повик от мъжко сърце,
див копнеж по девически спомен
или груби длани в нежни ръце...
Тази нощ е Нощта на мечтите!
Питаш ме тихо какво ли желая за мен...
само твоя лик, озарен от звездите
и щастливо от твойте мечти окрилен...!
© Владимир Все права защищены
Пожелай си красива мечта -
светла звездица в косите да свети
или в очите - щастлива сълза. - Днес имам рожден ден и си го пожелавам! 8)