3 мар. 2010 г., 23:14

Тази нощ ще бъда музика 

  Поэзия » Любовная
976 0 18


http://www.youtube.com/watch?v=CsmVnN3pzFI


 

Тази нощ ще ме сънуваш.

Аз ще бъда музика в съня ти.

От меки звуци на цигулка

по бели лебеди ще се изпратя.

 

Над океана ще прелитам,

съвсем далеч - към бряг незърнат,

там твоят кораб е завихрил,

вълни в очакване да ме прегърнат.

 

Ще бързаш по дъга - пътека,

да ме дочуеш в сън потаен

и волните ми звуци ще се носят

на синята лагуна към безкрая.

 

И ще те галя много нежно.

Дори луната ще се размечтае -

преди нощта да тръгне тихо,

тя в твоята прегръдка да сияе.

 

Но време е довиждане да кажа.

Не сбогом, мили, а да те събудя -

отвори очи - усмихната ти шепна:

- Добро утро, любов! Какво сънува?

 

 

 03.03.2010

Julie

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??