13 нояб. 2010 г., 11:26

Тази нощ ще бъда орхидея 

  Поэзия » Любовная
1985 0 49

                                                http://www.youtube.com/watch?v=MrXcfTFPpww

 


Тази нощ

ще съм лилава орхидея

с фин воал от бял шифон.                   

Ще поникна в теб,

ти знаеш как умея,

жадно да се вмъквам в твоя сън.

 

A желанието

ще е шампанско.

Разлята сладост – див екстаз.

Ще галят

устните ти сочни

напъпил цвят във шепа сласт.

 

Ще е задъхано...

от ненаситност.

Мигът ще спре неукротим.

Необуздано ще е.

Първобитно.  

Тишината даже ще се изчерви.

 

Свенливо после

ще въздъхне...

Телата грешни ще шептят.

Страстта накърмена

ще се отпусне...

И ще заспи в неземен благодат.        

 

Ще те разсъня

в люлка от сатен –

нощта, когато в ден се прероди,

ще вдишаш аромата ми –

опиянен.

Ще разцъфтя...

 

А после ще сме аз и ти.

 

 

31.10.2010

Julie

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??