6 февр. 2010 г., 22:22  

Тази нощ ще ромоля... 

  Поэзия » Любовная
1040 0 29

http://www.youtube.com/watch?v=67Ltv_VgOsM


(Посветено)

 


Тази нощ на танц ще те поканя.

До изгрев само. Искам да не спим.

Ще нарисувам със лежерни пируети

път по който с теб да полетим.

 

Ръцете ти сами ще се протегнат

и талията ми крехка ще обвият.

И ще догониш стъпките ми леки -

ще ме последваш в танцова идилия.

 

Аз ще потрепвам с мигли натежали -

ухание на момини сълзи щастливи.

Копнежите стаени в мен дълбоко,

в магията на танц са доловими.

 

И ще флиртувам с въздуха - на пръсти

и без да те докосвам с устни сладки,

ще вдишаш цялата ми обич - пълен.

И ще доливам още в теб... по капка.

 

Ще ме притиснеш нежно до лицето.

Вълни от мравчици ще запълзят...

Ще забълбука радостно сърцето.

Ще ромоли любов от влюбена жена.

 


 

06.02.2010

Jullie

 

 

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??