27 окт. 2007 г., 13:59

Тази вечер ще се моля 

  Поэзия » Философская
1242 0 26
Тази вечер ще се моля -
странно-тиха е нощта.
Мята се душата гола
в своя път към Вечността.

Тази вечер ще прекрача
най-добрите небеса.
Там от обич ще заплача
 и от много чудеса.

Тази вечер ще се върна
като падаща звезда.
Утре с  радост ще осъмне
озарената душа...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??