27.10.2007 г., 13:59 ч.

Тази вечер ще се моля 

  Поезия » Философска
1230 0 26
Тази вечер ще се моля -
странно-тиха е нощта.
Мята се душата гола
в своя път към Вечността.

Тази вечер ще прекрача
най-добрите небеса.
Там от обич ще заплача
 и от много чудеса.

Тази вечер ще се върна
като падаща звезда.
Утре с  радост ще осъмне
озарената душа...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??