7 мар. 2021 г., 07:36  

Те и Ние! 

  Поэзия » Другая
440 1 5

ТЕ И НИЕ!

 

Болка се "потулва" с алкохол или медикаменти,

нали "лекуваме болест" със странни компоненти?

Ами, да... живота ни е от толкова цветове създаден,

но не на всеки от нас пропорционално е въздаден!

 

В тази богата житейска палитра не е само черно и бяло,

разбираме едва, когато сивото ни вещество е узряло?

Колко е лесно да си повърхностен и тъй елементарен,

живота ти е песен.. печеливш, а не "парадоксален"!?

 

Подценяват  с усмивка, надхитрят всички отсреща,

имам чувството, че Господ, Бог винаги им е насреща?!

Гъвкави, като змии се провират.. доста хитри и лукави,

изследват слабостите ни, решават и  запретват ръкави!

 

ТЕ СА ЗЛОДЕЙНИ& МАЛОДУШНИ, НО УСПЕШНИ..,

НИЕ НАИВНИТЕ..... ТЪЙ "ЖАЛКИ И СМЕШНИ"!?

6.03.2021 - Виена

17:16 мин... моментално

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??