24 янв. 2013 г., 16:11

Те не казват нищо... 

  Поэзия » Любовная
564 0 0

Те не казват нищо, те не могат да говорят,

те са само две очи, които гледат и мълчат.

Единствено по пътя да те водят могат

и понякога да плачат, да се смеят, да блестят.

 

 

Те не казват нищо, защото виждат,

защото чувстват, разбират и болят.

Те не могат от тъмницата да те измъкнат,

но дълбоко в теб само те да вникнат могат.

 

 

Не ги вини, че понякога грешат.

И те подвеждат се, защото не допускат

как едни и същи в съвсем различни се превръщат.

Това са те, две очи като всички други.

 

 

Непознати, търсещи и молещи,

две очи като езера дълбоки,

чисти и красиви, студени и топли.

Това са те, две очи - мълчаливи, неговорещи.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??