В сегашно отминало,
самодеен театър,
второстепенни роли,
глупави думи,
суетни актьори,
високи претенции,
завист ненужна,
скрити моменти,
спестени провали...
... фарс съществуващ.
В сегашно следващо,
илюзорни представи,
постановка измислена,
несъществуващи драми,
билети продадени,
неискрена публика,
лъжливи овации,
посрамени хора,
полудели величия...
... смях съществуващ.
© Славка Все права защищены