25 апр. 2015 г., 21:16

Театър 

  Поэзия » Любовная
582 0 0
Тази история ми е до болка позната...
Винаги в нея играя глупака.
Банален сценарии, и сюжета изтъркан,
след който всеки зрител остава объркан...

Болезнени реплики в сърцето забити,
без жал от актьори, без маски разкрити...
А пък аз отдавна искам без тях да играя,
макар да знам, че така ще се опаря...

И какво?! Защо сега реши да престанеш?
Давай, докрай - не спирай да играеш!
Ще си велик накрая, всички ще ти пляскат!
А зад завесата аз за успеха ти ще плача...

© Викторио Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??