8 июл. 2007 г., 18:30

Тежко е... 

  Поэзия
728 0 1

Тежи, когато губиш любовта,
когато без приятел пак си сама.
Но най-тежи без майка в света,
без майчина любов и топлина.

Тежи, че няма с кой да споделиш
за свойта скрита болка в нощта.
Тежи, че без прегръдка ще заспиш,
че пак те задушава самота.

Разбра ли, че живота е игра,
в която ти печелиш или губиш?
Да, губиш ти, останала сама,
печелиш, ако чувствата не губиш.

© Пжжжж Сооооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усетила съм тази тежест, да си без майка!
    Боли повече от една изгубена любов!
    Хубав стих!
Предложения
: ??:??