12 авг. 2018 г., 14:10

Тежко е 

  Поэзия » Свободный стих
436 2 1

Много е тежко, когато се налага

да гледаш цветето отгледано с любов

и над което си треперил е повехнало

в чужди ръце. Навеждаш глава

сякаш молиш за помощ, но няма изход.

© Поля Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??