9 июл. 2011 г., 20:15

Тежко призвание 

  Поэзия » Любовная
1594 0 12

Това е то, което най-добре мога -
да те посрещам нощем от пореден запой.
За причина не питай, аз си знам защо те обичам,
дори егоистичен, само понякога за мъничко мой.
Но вече премина първата тръпка,
очите си отворих, цяло чудо, че не ми потрябва шамар.
Ти не си ме обичал, сега го разбирам,
но почти го правиш, когато се почувстваш сам.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??