Поглеждам те и пак не знам какво да кажа,
но пък утре как ще се размажа,
пък дано ми мине тъпотата
и ти кажа за мечтата:
аз и ти... на някой пейка
на забутана алейка,
няква птичка гадно цвили,
но пък устните се впили,
падна кестен от дървото
и ме целна по челото,
взех, че се събудих от съня,
телефонът иззвъня,
вика: "Стига си мечтал за тъз кобила,
днеска ден е за текилаа..."
© Цецо Все права защищены