26.07.2011 г., 19:17 ч.

Текила 

  Поезия » Хумористична
961 0 3

Поглеждам те и пак не знам какво да кажа,

но пък утре как ще се размажа,

пък дано ми мине тъпотата

и ти кажа за мечтата:

аз и ти... на някой пейка

на забутана алейка,

няква птичка гадно цвили,

но пък устните се впили,

падна кестен от дървото

и ме целна по челото,

взех, че се събудих от съня,

телефонът иззвъня,

вика: "Стига си мечтал за тъз кобила,

днеска ден е за текилаа..."

 

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??