8 нояб. 2013 г., 21:30

Текст за рап или турбокючек 

  Поэзия » Юмористическая
810 0 10

 

ТЕКСТ ЗА РАП ИЛИ ТУРБОКЮЧЕК
 
Косиш се не косиш,
туй е резултат,
давиш ли се в бира,
не го вдигаш пак.

Дедо ти дума,
пий мастика, бе,
щом си недосукал,
като мляко е!

Припев: Шлюп, шляка
шлюкошляк, тупак,
жулиш ли мастика,
ще си баш юнак.

Опитът изстрадан,
пробваш и така,
замаян от мастика,
сдобиваш се с жена.

На дедо я предстявяш,
нали е снаха,
а дедо ти се хили,
„ква е таз коза”?

Припев: Шлюп, шляка
шлюкошляк, тупак,
на седем мастики
от дедов’та кашла.

Шлюп, шляка
шлюкошляк, тупак,
козичка белоснежна,
водиш за снаха.
 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??