Поиска ми да ѝ напиша текст,
за нежност, искрена любов и секс.
За нежността и любовта написах.
Ала за секса бе ме срам да ѝ разкажа.
И като нямаше
какво да се направи,
наяве се реших да ѝ покажа,
какво е това секс и как се прави.
Това се случи много дни назад,
когато още бях красив и млад.
© Ангел Чортов Все права защищены
Дори не знам дали изобщо го е имало - старостта живее повече със спомените, а ако няма спомени, си ги измисля. Но "туй вие ще го разумеете, кога като мене и вий остареете", както пише Любен Каравелов.
А ти си истински философ, Мисана. Но едва ли "мъжът с течение на годините става красив". Казва се: "Тогава бяхме млади и хубави, сега сме само хубави." Но то означава само, че красотата не изчезва, но не и че се прибавя. Даже спорно било и това, че умът идвал с годините - по-скоро и той се губел.
Затова съветът към младите е: не бързайте да остарявате!