16 июн. 2016 г., 18:23

Телепатия 

  Поэзия » Любовная
946 0 2

Така както стрелките на часовника

знаят точно в колко часа ще се пресекат

една с друга,

така и ние знаехме точно в кой ден и час

ще се пресекат нашите мисли,

щом се погледнем...

© Марина Минчева Все права защищены

 

 

 

Моля, оценете!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??