16 jun 2016, 18:23

Телепатия 

  Poesía » De amor
945 0 2

Така както стрелките на часовника

знаят точно в колко часа ще се пресекат

една с друга,

така и ние знаехме точно в кой ден и час

ще се пресекат нашите мисли,

щом се погледнем...

© Марина Минчева Todos los derechos reservados

 

 

 

Моля, оценете!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??